Lid worden

Met zo’n 40 leden werken we aan mooie muziek en willen een succesvol concert brengen. Dit is uiteindelijk toch het mooiste dat er is. We bieden voor koorzangers een gezellig koor aan, waarbinnen er hard gewerkt wordt. We zijn ambitieus in de in te studeren werken en in die ambitie vinden we elkaar. De omvang en verdeling van ons koor ‘redelijk naar wens’. Aanvulling kunnen we altijd gebruiken, specifiek bij de tenoren. Enthousiasme en de bereidheid om de repetities  bij te wonen is essentieel. Wij repeteren iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in ‘De Dorpskerk’ aan de Dorpsstraat 3, te Schipluiden.

Heb je belangstelling het formulier in of stuur een e-mail aan  info@zangverenigingvivace.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Help Tekst