Leden

Deze pagina’s bieden informatie voor leden van Vivace.

U kiest hier voor

 

Heel veel koormuziek is per componist te vinden op: https://www.koorpartij-oefening.nl/oefenbestanden.html

Requiem van Mozart thuis online oefenen

Deze koorwebsite van Haarlemmermeers Oratoriumkoor EXCELSIOR heeft links naar oefenpartijen van Koorpartij-oefening.nl, maar ook een lijst links naar de concert-versie op you-tube met daarbij meelopende bladmuziek. Aanrader: https://koorexcelsior.nl/scratch-zangpartijen/

Verder bijvoorbeeld Mozarts Requiem met synthesizer ‘instrumenten’ en ‘stemmen’ op : https://www.koorpartij-oefening.nl/oefenbestanden-1-tm-5.html.  Dit is zonder tekst of bladmuziek als je in de balk op een woord klikt. Als je op de PDF klikt is er wel bladmuziek te vinden, maar deze loopt niet mee met de muziek.

Ook kun je op deze website doorklikken naar Coria, dan met deuntje en meer functies zoals aanpasbaar tempo o.a..

 

Gloria van Vivaldi thuis online oefenen

Ook Vivaldi Gloria via: https://www.koorpartij-oefening.nl/oefenbestanden-1-t-m-7-1.html

Hele stuk instrumentaal en met echte zang te horen met doorlopende bladmuziek erbij als je rechts op de afbeelding klikt. Super goed!

 

 

Als u informatie op de site kunt u dat laten weten via het contactformulier.

 

Zangvereniging Vivace hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de door ons opgestelde Privacyverklaring (op te vragen bij het bestuur) willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.