Nieuws over Zangvereniging Vivace

 

 

We zouden graag onderstaande stukken gaan uitvoeren, maar helaas weten we niet wanneer dit weer mogelijk is i.v.m. de coronamaatregelen

Requiem van Mozart & Gloria van Vivaldi

Dit stuk zullen we samen met zangvereniging St. Michaël ten uitvoer brengen. Zangvereniging St. Michaël is opgericht in de Tweede Wereldoorlog en dit concert is in het kader van 75 jaar vrijheid. Het Requiem verwijst naar de oorlogsjaren en wordt gevolgd door het Gloria, dat naar de bevrijding in 1945 verwijst.

Houdt u de website in de gaten of laat u informeren via koorleden van Vivace en St. Michael en bij de volgende voorverkoop- adressen:

De Gaech Antiek, Vlaardingsekade 26, Schipluiden
Drogisterij Dio Vitaal, Dijkshoornseweg 6, Den Hoorn
Muziekhandel van Buytene, Binnenwatersloot 16, Delft

Voor meer informatie over het concert en kaartverkoop neemt u contact op met de organiserende zangvereniging St. Michaël: contact met Zangvereniging St. Michaël.

 

Het concert de Matthäus Passion door Vox Delflandiae, dat gepland stond op woensdag 8 april 2020, is vanwege het corona-virus voorlopig uitgesteld naar een later datum. Zie voor meer informatie Projectkoor Vox Delflandiae en orkest.

 

En:

Dixit Dominus van Händel & Magnificat van Bach

Vorige concert:

Ons vorige concert was  een prachtige uitvoering van het oratorium Svata Ludmila van Antonin Dvorak op vrijdag 21 juni 2019.